Sweet table

Unieke relatie geschenken

Geef donuts als relatiegeschenk of bedankje aan elke gast, een zakenpartner of klant – gegarandeerd dat zo’n blijk van waardering op prijs gesteld wordt. Met donuts verras je gemakkelijk het hele bedrijf, dus ook alle mensen die zo hard voor jullie werken.

Ontdek de betoverende wereld van een sweet table!

Een feestelijk hoogtepunt dat een vleugje zoetigheid toevoegt aan jouw speciale gelegenheid!

Of je nou een bruiloft, bedrijfsevenement of feest organiseert, een sweettable is een perfecte aanvulling! laat je gasten genieten van een scala aan heerlijke zoetigheden, van verrukkelijke cupcakes tot aan elegante gedecoreerde taarten en smaakvolle chocolade creaties.

Afstemmen

Jullie laten ons het aantal gasten weten en een thema/kleurenschema naar wens en we gaan voor jullie een prachtige sweet table verwezenlijken. Vintage, retro, glamour, glitter, romantisch, kleurrijk -noem het op en wij maken het!

Verzorging

Één uur voor de opening van het buffet wordt de sweet table geleverd; met een geweldig assortiment aan mooie grote vazen, vintage etagere’s, welkomstbord en verse bloemen. Wat voor wens u ook heeft; met uiterste precisie zorgen wij ervoor dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Ook zorgen wij voor alle extra’s- tangetjes, maar ook servetten die matchen met het decor.

Gasten

Daarnaast nemen we een krijtbord mee waarop de openingstijden van het buffet staan, dit voorkomt snacken en zorgt ervoor dat alle gasten de tafel in zijn volle glorie kunnen zien. Als alles klaar staat kan je genieten van een mooie sweet table, een waar feest voor de ogen. Als het buffet is geopend, kunnen de gasten zelf wat lekker pakken in de daarvoor bestemde servetjes.

Aan het einde van de avond ruimen wij alles weer netjes op. Eventuele overgebleven zoetigheden worden ingepakt en kan je meenemen naar huis. Wij hergebruiken sweets nooit.

Mijn werkwijze

Afstemmen

Wij stemmen alles naar jullie wens af.

Brengen

Wij leveren zelf de benodigde spullen en bouwen de sweettable in zijn volledigheid op.

Gasten

Voor iedere gast zijn er heerlijke sweets.

Opruimen

Wij nemen alles weer mee en ruimen alles weer netjes op. Eventuele overgebleven sweets worden ingepakt en kan je meenemen naar huis. We hergebruiken producten nooit.

Pakketten

Brons

50-100 personen

Zilver

100-200 personen

Goud

>200 personen

Alle pakketten zijn inclusief:

  • Huur van ‘T Snoeptafeltje voor gedurende één uur
  • Huur glaswerk, accessoires en aankleding
  • Opbouwen en afbreken van ‘T Snoeptafeltje
  • Verse bloemen
  • Servetten
  • Helpen van de gasten

*Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief voorrijkosten en reiskosten. Wij berekenen €0,35 cent per kilometer, berekend vanuit Kampen. Daarnaast vragen wij een borg van €100,- die u terug ontvangt bij het in goede staat en compleet retourneren van de geleverde materialen.