Zakelijke relatie – en geschenkpakketten

Voor o.a. deze bedrijven al de leukste pakketten verzorgd:

Zakelijke relatie – en geschenkpakketten

Ontdek de kunst van waardering met onze veelzijdige geschenkpakketten, perfect voor het vieren van diverse feestdagen en het uiten van dankbaarheid van uw team. Bij ‘T Snoeptafeltje geloven we in het belang van koesteren van momenten, of het nou kerst, nieuwjaar of een andere speciale gelegenheid is. Bestel nu onze zorgvuldige samengestelde pakketen om uw waardering op een smaakvolle manier te tonen. Een waardevol gebaar dat verbindt, viert en dank zegt, ongeacht het seizoen.

zondag 12 mei – Dag voor de zorg

Op zondag 12 mei vieren we de ‘Dag van de Zorg’, een dag om onze waardering te tonen aan de toegewijde zorgmedewerkers die dag in dag uit klaarstaan voor anderen.
Met ons ‘Hart voor de Zorg’ label willen we deze helden in het zonnetje zetten. Wat is een betere manier om waardering te tonen dan met chocolade geschenken? Ontdek onze ruime selectie aan chocolade
attenties en geef ze de erkenning die ze verdienen.

Pasen

Wat leuk! Je wilt je werknemers spontaan verrassen met een cadeautje voor Pasen! Moet je doen, want het spontaan geven van cadeautjes aan je werknemers heeft vele voordelen, zowel voor de werknemers zelf als voor het bedrijf als geheel. Het kan een investering zijn in een positieve werkomgeving en het welzijn van je medewerkers, wat op de lange termijn kan bijdragen aan het succes van je organisatie. Dus waar wacht je nog op?

Sinterklaas

Wat leuk! Je wil je werknemers spontaan verrassen met een cadeautje van Sint & Piet! Moet je doen, want het spontaan geven van cadeautjes aan je werknemers heeft vele voordelen, zowel voor de werknemers zelf als voor het bedrijf als geheel. Het kan een investering zijn in een positieve werkomgeving en het welzijn van je medewerkers, wat op de lange termijn kan bijdragen aan het succes van je organisatie. Dus waar wacht je nog op?

It’s christmas time

Stap in de betoverende wereld van Kerstmis met een uitgebreid assortiment aan feestelijke lekkernijen en persoonlijke geschenken. Bedank je werknemers of zakenrelaties voor het afgelopen jaar. Een heerlijk assortiment in een feestelijk jasje.