Snoeptafel

’t Snoeptafeltje

is een Nederlandse variatie op de Amerikaanse ‘Candy Table’ en een uniek idee voor jullie bruiloft of zakelijk evenement. ‘T Snoeptafelje biedt een prachtig samengestelde snoeptafel aan, versierd met verse bloemen en een uitgebreid scala aan accessoires.

Ik nodig je uit om een unieke ervaring te creëren die volledig aan je eigen wensen voldoet en die jullie gasten voor een onvergetelijke dag zal bezorgen.

Ik begrijp dat geen twee gelegenheden hetzelfde zijn, en daarom geef ik je de vrijheid om de snoeptafel aan te passen aan jouw specifieke visie en stijl. Mijn doel is om jouw bruiloft of evenement nog specialer te maken door een kleurrijk en smakelijk element toe te voegen dat bij de sfeer past.

‘T Snoeptafeltje zorgt voor de kleinste details, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je speciale dagLaat ons de zoete finishing touch verzorgen die jou bruiloft of evenement verdient.

Neem contact met mij op om te ontdekken hoe we samen iets unieks kunnen creëren dat je gasten nog lang zullen koesteren.

Afstemmen

Jullie laten ons het aantal gasten weten en een thema/kleurenschema naar wens en we gaan voor jullie een prachtige snoeptafel verwezenlijken. Vintage, retro, glamour, glitter, romantisch, kleurrijk -noem het op en wij maken het!

Verzorging

Één uur voor de opening van het buffet wordt de snoeptafel geleverd; met een geweldig assortiment aan mooie grote vazen, vintage potten, welkomstbord en verse bloemen. Wat voor wens u ook heeft; met uiterste precisie zorgen wij ervoor dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Ook zorgen wij voor alle extra’s- snoepschepjes en tangetjes, maar ook snoepzakjes die matchen met het decor.

Gasten

Daarnaast nemen we een krijtbord mee waarop de openingstijden van het buffet staan, dit voorkomt snacken en zorgt ervoor dat alle gasten de tafel in zijn volle glorie kunnen zien. Als alles klaar staat kan je genieten van een mooie snoeptafel, een waar feest voor de ogen. Als het buffet is geopend, kunnen de gasten zelf snoep scheppen in de daarvoor bestemde zakjes, met een gepersonaliseerd ‘bedankt’- kaartje er aan of een bijpassende sluitsticker!

Aan het einde van de avond ruimen wij alles weer netjes op. Eventuele overgebleven snoepjes worden ingepakt en kan je meenemen naar huis. Wij hergebruiken snoepjes nooit.

Mijn werkwijze

Afstemmen

We stemmen alles naar jullie wens af.

Brengen

Wij leveren zelf de benodigde spullen en bouwen de snoeptafel in zijn volledigheid op.

Gasten

Onze snoeptafel is bemand; Op deze manier worden jullie gasten begeleid in de mogelijkheden.

Opruimen

Aan het einde van de avond ruimen wij alles weer netjes op. Eventuele overgebleven snoepjes worden ingepakt en kan je meenemen naar huis. Wij hergebruiken snoepjes nooit.

Pakketten

Brons

75-150 personen

Zilver

150-250 personen

Goud

>250 personen

Alle pakketten zijn inclusief:

  • Huur van ‘T Snoeptafeltje voor gedurende twee uren
  • Huur glaswerk, accessoires en aankleding
  • Opbouwen en afbreken van ‘T Snoeptafeltje
  • Verse bloemen
  • 100 gram snoep per gast
  • Snoepzakjes en bedank kaartjes
  • Helpen van de gasten

*Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief voorrijkosten en reiskosten. Wij berekenen €0,35 cent per kilometer, berekend vanuit Kampen. Daarnaast vragen wij een borg van €100,- die u terug ontvangt bij het in goede staat en compleet retourneren van de geleverde materialen.

Klanten vertellen:

Het contact vooraf en tijdens het feest verliep vlot en zeer prettig. Een geslaagde afsluiter van de avond en een absolute aanrader!
Mariska, eigenaar Prins Petfoods
Lees verder
Ter gelegenheid van een bedrijfsevenement hebben we een groot aantal donuts inclusief donutwall besteld bij Ellen. Deze donuts waren niet alleen verrukkelijk, ze zagen er ook fantastisch uit!
Fleur, werkzaam voor een bedrijf in Den haag
Lees verder
Ellen heeft eind 2023 onze eindejaarsgeschenken verzorgd, ging allemaal snel en soepel.
Nancy, werkzaam bij Hoffmann Group
Lees verder
Windesheim heeft nu 2x het snoeptafeltje ingehuurd en wat een succes! Heerlijke donuts op een superleuke kleurrijke donutwand. Hoe leuk is het dat je ‘ouderwets’ snoepjes kunt scheppen, succes gegarandeerd.
Sandra, werkzaam bij Hogeschool Windesheim
Lees verder